PSD Suceava 2020

Liliana Maerean va fi reprezentantul CJ în CA al Palatului Copiilor

> Divergențe au apărut între consilierii PDL și ceilalți participanți, deoarece s-a vrut alegerea lui Dan Dascălu, consilier PDL, pentru această funcție > Candidatul PDL Sorina Barbu nu a obținut voturile necesare pentru a reprezenta CJ în CA al ACET
 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a acuzat, miercuri, PDL, că vrea să politizeze Palatul Copiilor din Suceava, consilierii PDL propunând ca un ales județean PDL, Dan Dascălu, să fie membru în Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor din Suceava, în condițiile în care conducerea CJ Suceava a propus un angajat apolitic din aparatul de specialitate al CJ Suceava. La ședința de ieri a CJ Suceava disputa între PDL și majoritatea din deliberativul sucevean a început de la desemnarea membrilor CJ în AGA a ACET SA, candidatul propus de PDL, Sorina Barbu, neobținând voturile necesare pentru a reprezenta CJ în CA al ACET. Astfel, în CA al ACET Suceava au fost desemnați, prin vot, reprezentanți ai PNL, PSD și PPDD. Liderul grupului PDL din CJ Suceava, Vasile Ilie, a arătat ulterior, la desemnarea unui reprezentant al CJ Suceava în CA al Palatului Copiilor din Suceava, că ar trebui ca în compensare, PDL să obțină acest post. Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a replicat că pentru această funcție a fost propus un specialist din aparatul propriu al CJ Suceava care se ocupă cu relațiile cu instituțiile publice, Liliana Maerean, și care nu este angajată politic. Cu toate acestea, la vot, un număr de 11 consilieri județeni PDL au înscris pe buletinul de vot numele consilierului județean PDL Dan Dascălu pentru acest post, dar majoritatea a decis ca angajatul apolitic al CJ Suceava să reprezinte instituția în Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor Suceava. Președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus în finalul ședinței CJ Suceava că PDL ar fi dorit politizarea Palatului Copiilor și că o asemenea situație nu este acceptabilă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: