Încă o încercare pentru construirea noului adăpost pentru câinii comunitari

Patru firme s-au înscris la licitația pentru amenajarea noului adăpost din Lunca Sucevei pentru câinii fără stăpân. Este vorba despre asociațiile DIC Construct și Transporturi Auto Botoșani, Agacon și Florconstruct Suceava, SUCT Suceava, precum și Afla Construcții Suceava.
 

Primarul Ion Lungu a precizat că, de această dată, licitația nu va mai fi contestată, iar câștigătorul va trece cât mai repede la treabă, până vine înghețul. „Avem patru oferte apropiate ca valoare, iar după o primă evaluare acestea sunt în ordine. Urmează ca această licitație să fie adjudecată și așteptăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, după deliberarea comisiei de specialitate. Dacă nu vor interveni contestații, vom semna contractul și sper ca, în acest an, să turnăm pardoseala, să amenajăm cuștile și să trecem la prinderea câinilor fără stăpân de pe străzi și să-i ducem la adăpost”. În adăpostul în folosință de pe malul râului Suceava sunt îngrijiți circa 1200 de câini, în timp ce pe străzi și-ar mai face veacul încă vreo 1500. În lipsa unei contestații, lucrările efective la al doilea adăpost vor putea începe în cel târziu 20 de zile. O primă procedură s-a derulat încă din vară, însă una dintre firmele participante a făcut contestație, iar licitația a fost reluată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: