Consultare publică privind Legea sănătății

Ministrul Vasile Cepoi și subsecretarul de stat Raed Arafat, la Suceava

Ministrul sănătății, Vasile Cepoi, și subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, sunt așteptați astăzi la Suceava.
 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Județean Suceava, cei doi vor participa la o consultare publică cu privire la proiectul de Lege a sănătății, ce va avea loc la Palatului Administrativ din municipiu, după care vor efectua vizite la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”, Suceava, la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava. Ministrul Vasile Cepoi și subsecretarul de stat Raed Arafat își vor încheia vizita la șantierul Spitalului Municipal Fălticeni Proiectul de Lege a sănătății, aflat în prezent în dezbatere publică, introduce modificări în ceea ce privește reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate, organizarea și funcționarea spitalelor, precum și creșterea controlului calității serviciilor și creșterea rolului Ministerului Sănătății în monitorizarea și controlul politicilor de sănătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: