În cadrul campionatelor naționale de junioare II și Memorialului “Liviu Buhăianu”

Echipa CS “Liviu Buhăianu” Frasin a făcut “legea”

Sâmbăta și duminica trecută, la Frasin, s-a disputat campionatul național de softball pentru junioare II și a IV-a ediție a Memorialului “Liviu Buhăianu”.
 

La competițiile organizate de federația de specialitate cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava și a Clubului Sportiv “Liviu Buhăianu” Frasin au participat patru echipe: Colegiul Național “Gib Mihăiescu” Drăgășani (Vâlcea), CSȘ Sportul Studențesc “Angels” București, CSȘ LPS Roman și CS “Liviu Buhăianu” Frasin. În clasamentul final, pe locul I s-a situat echipa CS “Liviu Buhăianu” Frasin cu 12 puncte, urmată de CSȘ Sportul Studențesc “Angels” București cu 10 puncte, CSȘ LPS Roman cu 8 puncte și Colegiul Național “Gib Mihăiescu” Drăgășani cu 6 puncte. La finalul competiției, participanții au fost recompensați cu medalii, diplome, cupe și alte premii de organizatori. Au mai fost acordate și câteva premii speciale pentru cea mai tehnică jucătoare, Ștefania Zișca, pentru cel mai bun “pitcher” (aruncător), Niculina Căinari și pentru cel mai bun “catcher” (prinzător), Sabina Lăzăreanu, toate trei de la clubul gazdă CS “Liviu Buhăianu” Frasin. La finalul celei de-a IV-a ediții a Memorialului “Liviu Buhăianu” la softball, clasamentul final al competiției a fost similar cu cel de la campionatul național. Principalul organizator al întrecerilor găzduite de Frasin a fost Raluca Buhăianu, antrenor al echipei câștigătoare a celor două competiții CS “Liviu Buhăianu” a fost Constantin Laurențiu. Rezultate consemnate în cadrul Campionatului Național de Softball ediția 2012: CS “Liviu Buhăianu” Frasin – CSȘ Sportul Studențesc București 11-4 Colegiul Național “Gib Mihăiescu” Drăgășani – CSȘ LPS Roman 6-27 CSȘ Sportul Studențesc București – CSȘ LPS Roman 19-9 CS “Liviu Buhăianu” Frasin – Colegiul Național “Gib Mihăiescu” Drăgășani 4-3 CSȘ LPS Roman – CS “Liviu Buhăianu” Frasin 3-26

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: