Răgaz

E o liniște după aceste alegeri, de parcă – cel puțin aici, la noi – cam toți dorim să ne tragem sufletul. Cei ce au avut de sărbătorit au cam încheiat sezonul șampaniei, ceilalți – încă plâng, singuri sau unul pe umărul altuia. N-au început, în cazul ultimilor, nici reproșurile, nici, în consecință, luarea de măsuri. În cazul câștigătorilor, liniștea poate fi părelnică, deoarece se trag sfori, se pregătesc surprize, se fac listele acelea cu locurile de șefi, începând de la descentralizate până la directorul de școală. Se pregătește lumea pentru negocieri, care nu par chiar facile, căci totul este până… la os.
 

Dumitru TEODORESCU

Voci din preajma noilor lideri ai județului dau drept sigură schimbarea tuturor șefilor de instituții descentralizate. Se consideră a fi fost prea devotați președintelui Flutur, cei ce nu i-au fost fiind deja eliminați cât acesta a avut guvernul de partea sa. Luând în calcul trendul ascendent al USL, nimeni nu ia în serios posibilitatea pierderii puterii de către Uniune la alegerile din toamnă. Ghilotina va cădea până hăt, jos, căci, iată, primele capete de directori de școli au căzut deja. Este o liniște înșelătoare. În spatele ei se aude deja larmă de furtună. Așa că, închideți televizoarele și profitați repede de tăcerea aceasta. Că nu durează mult.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: