Gheorghe Flutur și-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava

> PDL-iștii suceveni au fost din nou primii și au făcut lucrurile ca la carte, judecătorii BEJ neavând nicio obiecție de făcut față de dosarele depuse
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și a depus, ieri, candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ, fiind primul candidat care și-a înscris candidatura la Biroul Electoral Județean (BEJ) Suceava pentru această funcție.
 

Șeful administrației județene a fost însoțit de primarul Ion Lungu, de deputatul PDL Ioan Balan, de senatorul PDL Orest Onofrei, de primarul municipiului Rădăuți Aurel Olarean, de secretarul de stat în Ministerul Sănătății Cristian Irimie și de mai mulți consilieri județeni de pe viitoarea listă de candidați. Totodată, PDL Suceava și-a înscris lista de candidați pentru funcțiile de consilier județean, printre aceștia fiind secretarul de stat în Ministerul Sănătății Cristian Irimie, directorul general Romsilva, Valerian Solovăstru, dar și actualii vicepreședinți ai CJ Suceava, Vasile Ilie și Daniel Cadariu. După înscrierea candidaturilor, Gheorghe Flutur a declarat că prin depunerea candidaturii pentru un nou mandat se pune la dispoziția sucevenilor cu experiența pe care o are și cu bună-credință. El a mulțumit fostei echipe de consilieri județeni PDL cu care a lucrat timp de 4 ani și a anunțat că PDL a înscris 45 de candidați pentru cele 37 de locuri de consilieri județeni, vârsta medie fiind de 43 de ani, dintre care 4 femei. Totodată, Gheorghe Flutur a spus că PDL Suceava va depune liste complete de candidați în toate localitățile județului și că vor fi înscriși în cursă 2121 de candidați, dintre care 2007 pentru funcții de consilier județean și local. „Asta e echipa lui Flutur. O armată de oameni care intră în bătălia electorală, care va explica oamenilor ce vrem să facem”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că în primul mandat la Consiliul Județean Suceava a reușit să atragă investiții cumulate de peste un miliard de euro și că, prin programele promovate, Bucovina a fost scoasă din anonimat. „Mai sunt multe de făcut, dar sunt decis să merg mai departe. Le cer un vot, cu mult respect, sucevenilor”, a spus Flutur. El a apreciat că PDL va obține 21 de funcții de consilier județean în Consiliul Județean Suceava. Gheorghe Flutur a fost ales în 2008 președinte al Consiliului Județean Suceava, iar în acest mandat PDL a deținut majoritatea, având 19 voturi din 37.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: