Sâmbătă, întâlnire de grad zero la Vatra Dornei

Pe parcursul zilei de sâmbătă, în cadrul unei întâlniri de grad zero, se va decide o dată pentru totdeauna cine este candidatul agreat de Organizația Județeană a PNL Suceava pentru fotoliul de primar al municipiului Vatra Dornei.
 

Potrivit afirmațiilor făcute de liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băișanu, ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, întâlnirea va avea loc chiar la Vatra Dornei, în cadrul acesteia urmând a se stabili, pe lângă situația lui Ioan Moraru, și ceilalți candidați liberali din localitățile aflate în zona de munte. „Vom avea o întâlnire pe toată zona Dornelor, cu toți candidații noștri de primari și vom stabili exact care va fi structura listelor atât pentru primării, cât și pentru consiliile locale, precum și a reprezentanților liberali din Bazinul Dornelor pentru Consiliul Județean, pe care mai apoi le vom bate în cuie cu PSD în vederea realizării unei alianțe puternice, solide care să ofere garanția câștigării ale-gerilor locale și parlamentare”, a declarat Alexandru Băișanu. În ce privește lupta dintre cei doi membri USL pentru fotoliul de conducere al primăriei dornene, actualul edil și social-democratul Cezar Ioja, președintele PNL Suceava nici nu concepe altă desemnare decât cea a liberalului Ioan Moraru. „Am încredere în maturitatea politică a colegilor din PSD și sunt convins că partenerii din Uniune vor înțelege necesitatea unui candidat unic în majoritatea localităților. Mie îmi pare rău de Cezar Ioja, dar în momentul acesta lucrurile sunt foarte clare, iar Cătălin Nechifor trebuie să câștige președinția Consiliului Județean Suceava și are nevoie de sprijinul liberalilor în această luptă care se arată una destul de grea, așa cum va avea nevoie de sprijinul membrilor social-democrați și candidatul liberal la Primăria Suceava, fără de care ar avea șanse mult mai mici”, a conchis Alexandru Băișanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI