Președintele Curții Constituționale, la Suceava

Președintele Curții Constituționale a României, judecătorul Augustin Zegrean, este invitatul special al Conferinței „Noua ordine juridică – premise și context european”, pe care o va organiza Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.
 

Universitatea “Ștefan cel Mare”

Reputatul judecător care conduce CCR din 2007 este așteptat la Suceava pe 9 noiembrie, conferința urmând a se desfășura cu începere de la ora 14, în auditoriumul „Joseph Schmidt”. Augustin Zegrean este absolvent al Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, promoția 1980, și a fost, după 1989, senator și deputat în Parlamentul României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: