Peste 400 de fotografii expuse în Ariniș

Numeroși artiști fotografi din localitate, din județ, din țară și din lume (Germania, Italia, Canada, Olanda, India, Israel, SUA, Pakistan, Hong Kong, Franța, Marea Britanie…) și-au expus lucrările, duminică, în parcul Ariniș din Gura Humorului.
 

Ultima duminică a toamnei (după calendar) a fost la Humor frumoasă și însorită, exact așa cum o prevestea, din partea organizatorilor, Marius Vasiliu și așa cum o probează noile fotografii realizate cu această ocazie. Intitulat „Expoziția internațională de fotografie FOTOsinteza”, evenimentul a fost cuprins în ediția din acest an, a XXXI-a, a Festivalului „Toamnă la Voroneț” (ale cărei manifestări au avut loc mai ales la începutul lunii trecute) și a presupus duminică etalarea a peste 400 de fotografii ale membrilor Fotoclubului Mărul din Gura Humorului și ale invitaților acestora („din 14 țări și de pe 3 continente”). Potrivit precizărilor furnizate de Marius Vasiliu, fondatorul Fotoclubului Mărul, în cadrul ediției 2011 a Festivalului „Toamnă la Voroneț”, secțiunea de fotografie a cuprins, mai întâi, 3 expoziții găzduite de Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, workshopuri de interior și de teren, precum și expoziția internațională în aer liber prezentată duminică. Expoziția „FOTOsinteza”, alături de expozițiile „Nud” (semnată de Anca Cernoschi), „Cărbune pe zăpadă” (Cornelia Anghel) și „Călător într-o lume care nu mai există” (expoziție de grup) au fost organizate sub patronajul AAFR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: