Cum se atestează produsele tradiționale

Federația Agricultorilor de Munte „Dorna” Vatra Dornei (F.A.M.D.), în parteneriat cu Heifer Project Internațional și Euromontana, organizează sâmbătă, 15 octombrie 2011, în „Clubul Țăranului” din cadrul F.A.M.D, seminarul cu tema „Atestarea produselor tradiționale” (formare profesională, legislație și metodologie).
 

Seminarul oferă posibilitatea de a stabili noi contacte profesionale și schimburi de păreri cu reprezentanți ai unor firme și instituții ce-și desfășoară activitatea în domeniul formării profesionale și atestării produselor. Așa cum am aflat de la organizatori, printre subiectele dezbătute în cadrul seminarului se numără „Importanța formării profesionale în atestarea produselor tradiționale”, „Introducerea în C.O.R. a ocupației de oier montan”, „Legislație și metodologie în atestarea produselor tradiționale” etc. Vor participa fermieri și colaboratori implicați în proiectele F.A.M.D. din Bazinul Dornelor, Harghita, Neamț, Vrancea, Buzău, Bistrița. Duminică, 16 octombrie, F.A.M. ”Dorna” Vatra Dornei, în parteneriat cu Consiliul Local Dorna Arini și cu Heifer Project pentru România, organizează în localitatea Dorna Arini și Expoziția – Târg de ovine. Bonitarea animalelor va începe la ora 9,00 și va fi urmată de un spectacol artistic și de festivitatea de premiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: