Zilele municipiului Vatra Dornei

➢ Ministrul Elena Udrea și primarul dornean Ioan Moraru au semnat, luni, contractul pentru proiectul „Agrement în Lunca Dornelor”
 

În perioada 14-16 octombrie a.c., la Vatra Dornei se vor desfășura „Zilele municipiului”, manifestări organizate în cadrul proiectului „Promovarea produsului turistic Țara Dornelor”, ele dorindu-se a fi un eveniment de amploare, de valorificare a potențialului turistic al zonei. Cheltuielile ocazionate de „Zilele municipiului” – ni s-a precizat – vor fi suportate din fonduri europene. Luni, 3 octombrie a.c., la Piatra Neamț s-a semnat contractul referitor la proiectul „Agrement în Lunca Dornelor”, proiect în valoare de 37,5 milioane de lei. Contractul a fost semnat de ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, Constantin Apostol, și primarul municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru. „Este o investiție deosebită, un pas important în promovarea municipiului, având în vedere și faptul că, printre altele, proiectul presupune construirea unui parc de distracții aqualand”, a declarat primarul Ioan Moraru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI