14 medalii obținute de tiriștii suceveni la Cupa României

Tiriștii antrenați de la Ștefan Buiucliu s-au întors cu 14 medalii de la Cupa României, competiție ce a avut loc în perioada 16-18 septembrie, pe Poligonul “Iosif Sârbu” din București.
 

În prim-plan au fost reprezentantele sexului frumos. Andreea Rapciuc de la CSȘ Rădăuți a cucerit medalia de aur la pușcă și trei medalii de argint, Maria Dudici, tot de la CSȘ Rădăuți, a luat patru medalii de argint, iar Camelia Lungu (CSȘ Rădăuți), a obținut trei medalii de bronz. Trei medalii de argint a luat și Iulian Andriescu de la CSM Suceava, la pușcă, astfel că sportivii antrenați de Ștefan Buiucliu au avut o prestație la înălțime, apreciată de tehnicianul sucevean. “Suntem în grafic cu obiectivele propuse pentru acest sezon, iar aceste rezultate ne dau speranțe pentru o evoluție bună și la Campionatul Național de juniori II din perioada 29 septembrie – 2 octombrie, care va avea loc, de asemenea, în Capitală. Tragem tare să avem cât mai mulți sportivi la loturile naționale, acesta fiind un alt obiectiv propus pentru acest an. Deocamdată îi avem la loturi pe Alexandru Bahan și Maria Dudici”, a declarat Ștefan Buiucliu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: