CS Universitatea va juca duminica

CS Universitatea Suceava va juca în această toamnă primele 12 meciuri din turul Ligii Naționale, a decis FRH în ultima ședință a Adunării Generale.
 

Dacă primul meci se va disputa la 11 septembrie, pe teren propriu, cu U Transilvania Cluj, ultimul meci din prima parte a întrecerii interne, din deplasare, la Energia Pandurii Tg. Jiu, va avea loc la data de 29 ianuarie 2012. Partidele din Liga Națională de handbal masculin se vor disputa, în principiu, duminică, între orele 10,00, respectiv 19,00, în timp ce în timpul săptămânii se vor disputa joi, între orele 14,00 și 19,00, pentru echipele din cupele europene (cum este și cazul Universității Suceava), aplicându-se aceleași reguli.  Pentru echipele românești participante în competițiile continentale oficiale, F.R. Handbal poate aproba amânarea sau devansarea jocurilor acestora programate în Liga Națională, la alte date decât cele fixate inițial, de regulă, în săptămâna dinaintea sau după data inițială de disputare a jocului, fără a fi schimbată ordinea de disputare a etapelor. Adunarea Generală a mai rezolvat o altă problemă, însă spre nemulțumirea cluburilor de Divizia A, care sperau ca prin câștigarea seriei să acceadă direct în Liga Națională în sezonul 2012-2013. Pentru acest lucru este nevoie ca formația din Divizia A să treacă la baraj de o echipă clasată pe locul 11 sau 12 în sezonul 2011-2012 în Liga Națională.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: