Cincisprezece medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Naționale

În perioada 20-24 iulie, în localitatea Cristești, din județul Buzău, s-a desfășurat Campionatul Național de Rachetomodele, competiție la care CSTA Suceava a participat cu echipa completă la clasele de rachetomodele clasice.
 

În urma validării rezultatelor, CSTA Suceava a obținut un loc I la clasa S3A prin Alexandru Torodoc, Ioan Botușan situându-se pe locul secund la clasa S9A. Liviu Botușan s-a situat pe locul al II-lea la clasa S8E și pe locul al III-lea la clasa S1B. Andrei Albu a obținut și el o medalie la Campionatele Naționale de Rachetomodele, bronz la clasa S4A. Alexandru Torodoc a devenit campion național la clasa S3A și vicecampion la clasa S9B. Ștefan Atănăsoaie a completat zestrea de medalii a seniorilor suceveni printr-o medalie de bronz la clasa S3A. Nici juniorii de la CSTA Suceava nu s-au lăsat mai prejos, Ștefan Socoleanu obținând locul al II-lea la clasa S9A. În clasamentul final pe echipe la seniori, CSTA Suceava a obținut locul al II-lea la clasele: S1B, S4A, S8EP și S9A. Din echipa de seniori a CSTA Suceava au mai făcut parte pe lângă cei medaliați, Sorin Dranca, Ștefan Brădățeanu, Ioan Catargiu și Andrei Moroșan. Echipa de juniori a CSTA Suceava s-a situat pe locul al III-lea la clasele S1A și S9A, din echipă făcând parte sportivii Liviu Florișteanu, Tudor Iurniuc și Sorti Cuziac, alături de Ștefan Socoleanu. În urma rezultatelor obținute, șase sportivi de la CSTA Suceava: Ioan Botușan, Alexandru Torodoc, Dorin Torodoc, Andrei Albu, Andrei Socoleanu au fost selecționați în lotul național al României care, în luna august, va participa la Campionatul European de rachetomodele. „La fel ca și în alți ani, și în 2011, CSTA Suceava a demonstrat că este un nume în rachetomodelismul din România. Poate că a fost puțin mai greu ca altădată, mulți dintre mai tinerii noștri adversari progresând foarte mult, însă eu zic că ne-am descurcat onorabil. Sper ca și la Europenele de Rachetomodele, care vor avea loc tot la Buzău, la finele lunii august, să ne aflăm din nou pe podiumul de premiere”, a declarat „decanul” de vârstă al rachetomodeliștilor suceveni, Ioan Botușan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: