PSD Suceava 2020

Rezultate Titularizare 2011:

76% din candidați au note sub 7

Rezultatele la Concursul de Titularizare s-au lăsat mult așteptate în județul Suceava, iar la Centrul de la Școala Nr. 11 a fost și o încurcătură cu listele, care au fost prezentate iar apoi retrase de minister.
 

Notele sunt dezastruoase și la Suceava, la fel ca în toată țara, doar 24,64% din candidații la un post titular reușind să obțină note de la 7 în sus din cei 573 de candidați care au fost prezenți la concurs, având în vedere că pentru a se titulariza în învățământ un candidat trebuie să obțină minim 7. Nu există note de 10, note între 9 și 10 sunt vreo 2-3, la fel de rare fiind și notele de 8-9. Candidata cu cea mai mare notă la concurs este Monica Marghetici, din Suceava, cu 9,75, care candidează la un post de educatoare, altă candidată la această specializare a obținut 9,15, iar o alta, la română, a obținut nota 9,05. În schimb sunt sute de note sub 4, în topul disciplinelor cu candidați foarte slab pregătiți fiind Educația fizică, unde sunt două note peste 7, un 7,55 și un 7,15, iar 15 candidați au avut note sub 3. La învățători, cap de listă este o candidată cu nota 7,7, la această specializare fiind doar 4 candidați cu note de titularizare, iar 14 au note sub 3,84. La filozofie nota cea mai mare este 5, iar la informatică 5,5. La istorie, 6,7 este nota cea mai mare, la engleză – 6,75, la franceză cea mai mare este 6,75 iar cea mai mică 2,45. Candidații nemulțumiți de rezultate pot depune contestații până astăzi, ora 17.00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: