“Am crezut că vine sfârșitul lumii !”

20 de minute au fost suficiente pentru a distruge munca oamenilor din Călugăreni, Poiana, Șerbănești, Slobozia, Adâncata, Berești și Hănțești. 20 de minute în care grindina și vântul au pus la pământ toate culturile agricole, copaci, stâlpi de electricitate, au distrus acoperișurile caselor, au dărâmat garaje și au omorât păsări care nu s-au adăpostit…
 

Copacii doborâți au blocat circulația între Adâncata și Zvoriștea, întrerupând în același timp alimentarea cu energie electrică și făcând necesară intervenția autorităților. Ștefan Duduman, locuitor al satului Călugăreni: „Am crezut că vine sfârșitul lumii. Era un zgomot infernal. Nu vedeai la un metru în față. Un trăsnet a lovit un copac ce se afla aproape de casa mea. Cu ce-am rămas? Cu sufletul! Nimic nu mai am. Mi-au fost distruse grădina, culturile, până și tencuiala de la casă a fost afectată“. Foarte puține persoane din cele păgubite au asigurare pentru culturile agricole. (ALX)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: