Tamponare în lanț la Fălticeni din vina unui TIR-ist rus

Aproape două ore și jumătate nu s-a putut circula ieri dimineață pe unul din sensurile de mers ale Străzii Sucevei din Fălticeni
 

O tamponare în lanț, petrecută în jurul orei 9, a dus la avarierea a trei autovehicule, un TIR cu remorcă al unui rus de 26 de ani, o autoutilitară cu remorcă, aparținând unui sucevean din Mălini și un autoturism parcat pe acostament. Vinovat de accident a fost cetățeanul rus, care, dacă ar fi păstrat distanța regulamentară, ar fi avut timp să evite coliziunea cu autoutilitara suceveanului, care se înscrisese regulamentar pentru a vira la stânga. Impactul s-a produs însă, autoutilitara fiind lovită de remorca TIR-ului, antrenând după ea și autoturismul parcat, fără șofer. Pe de alta parte, dacă rusul n-ar fi avut prezență de spirit și n-ar fi încercat din răsputeri să evite coliziunea, atingând doar cu remorca mașina înscrisă în viraj, autoutilitara ar fi putut fost făcută zob de mastodont. Traficul pe ambele benzi ale arterei din Fălticeni a fost reluat la ora 11.30.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: