La Spitalul Județean Suceava

Patru medici sunt în febra concursului pentru șefia de secție

La Spitalul Județean de Urgență Suceava este în plină desfășurare concursul pentru ocuparea celor 4 posturi de șef de secție scoase la concurs, deocamdată, pentru Pneumologie, Neurologie, Ortopedie și Gastroenterologie.
 

Și-au depus dosarele și participă la concurs, în ordine, medicii Maria Muha, Daniela Neagu, Răzvan Bandac și Octavian Pop. Candidații trebuie să treacă 3 probe, primele două fiind eliminatorii. Ieri au avut loc proba scrisă și interviul, iar astăzi este programată proba clinică. La proba scrisă, punctajul maxim este de 100, dar un candidat este considerat admis cu minim de 70 puncte. La interviu și la proba clinică punctajul este tot de 100, dar minimul admis este de 50 puncte. Candidații nu scapă numai cu atât, la punctajul obținut în urma acestor probe adăugându-se un altul, rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice, pe baza documentelor depuse la dosare, punctajul minim admis pentru a fi numit șef de secție fiind de 200. Reamintim că mandatele majorității șefilor de secție de la Spitalul Județean au expirat la 1 iulie, iar unii șefi sunt cu delegație pe această funcție, astfel că, pentru încheierea unui nou contract administrativ cu conducerea spitalului, posturile respective vor fi scoase la concurs; primele sunt acestea patru. Până la concurs, Secția Pneumologie a fost condusă de dr. Maria Muha, cea de Neurologie – de dr. Gabriela Stănescu, Ortopedia – de dr. Răzvan Bandac, iar Gastroenterologia –de dr. Liliana Croitoru. Componența comisiilor de examinare pentru acest concurs a fost stabilită de Consiliul Județean Suceava, în subordinea căruia se află spitalul, instituție care a și organizat concursul. La proba scrisă, CJ a avut un reprezentant, fiind desemnat consilierul județean Ioan Bădeliță. Comisia de examinare pentru interviu a fost alcătuită din Comitetul Director al Spitalului de Urgență: managerul spitalului, ec. Vasile Rîmbu, directorul medical, dr. Doina Elena Ganea, directoarea de îngrijiri Doina Chirap și directorul financiar contabil, ec. Paraschiva Maruseac.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI