PSD Suceava 2020

„Niciun șef de deconcentrată nu cotizează foarte bine”

➢ Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunțat că va efectua o evaluare proprie a șefilor numiți de PDL la deconcentrate și descentralizate
 

Actuala guvernare a numit politic în funcții de conducere oameni mediocri, nepregătiți profesional, susține liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că această guvernare a dus țara în prăpastie și nu spre prosperitatea promisă românilor și nu aduce nici măcar o brumă de speranță că va putea fi mai bine. „Nici măcar Gheorghe Flutur nu consideră că ar putea avea un calificativ de foarte bine. Din start, la evaluarea secretarilor de stat, Gheorghe Flutur nu spune că se pot da calificative de foarte bine, iar de excelent nici nu poate fi vorba”, a spus Nechifor, într-o conferință de presă. Președintele PSD Suceava crede că aceste calificative sunt pentru evaluarea capacității persoanelor numite politic de a aduce bani pentru PDL și, în acest caz, calificativele sunt justificate, întrucât PDL consideră „că niciun șef de deconcentrată nu cotizează foarte bine”. Totodată, Nechifor a spus că și PSD va efectua o evaluare proprie a șefilor numiți de PDL la instituțiile deconcentrate sau descentralizate și că dorește să consulte și populația cu privire la performanțele administrative ale persoanelor numite politic de PDL în funcții de conducere. Prim-vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că procesul de evaluare a secretarilor de stat, a șefilor de agenții și companii numiți de PDL a început, ei urmând să fie notați cu calificativele “bine”, “satisfăcător” și “nesatisfăcător”. Cei cu calificativul “nesatisfăcător” vor fi înlocuiți, în timp ce la cei cu calificativul “satisfăcător” se va lua ulterior o decizie. “La satisfăcător înseamnă că te mai poți îndrepta”, a spus Gheorghe Flutur. Întrebat despre evaluarea miniștrilor, prim-vicepreședintele PDL a răspuns că deocamdată se evaluează secretarii de stat, șefii de agenții și de companii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: