Două autoturisme cu țigări, confiscate la frontieră

Primul autoturism, un Mercedes, ce a vrut să intre în țară luni dimineață, prin PTF Siret, a fost cel al lui Daniel A., de 22 de ani, din localitate.
 

Era mândru și era frumos (Mercedesul!), dar puțin adaptat condițiilor de trafic de țigări. Polițiștii de frontieră au descoperit în rezervorul mașinii un compartiment special amenajat în care, ascunse și nedeclarate, erau 640 de pachete de țigări marca “Jing Ling”, de proveniență ucraineană. O jumătate de oră mai târziu și-a făcut apariția al doilea Mercedes, condus de această dată de Petru C., de 26 de ani. La fel de frumos și de mândru autoturismul, și la fel de împănat cu țigări din Ucraina. În rezervor, această mașină avea un locaș construit special în care erau 490 de pachete de țigări, de aceeași marcă. Valoarea de vamă a mărfii de contrabandă, reținută în vederea confiscării, este de 4723 de lei. Amenzile au fost de 4 ori mai mari, fiecare dintre cei doi tineri primind o sancțiune de câte 8000 de lei. Mai mult, siretenii au rămas și fără cele două autoturisme “Mercedes”, și ele reținute de polițiștii PTF Siret, în vederea confiscării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: