Contracte de muncă „fără bănuială” pentru silvicultori

Valerian Solovăstru a afirmat ieri că noua formă de contract de muncă a silvicultorilor va elimina orice suspiciune legată de implicarea personalului silvic în afacerile cu material lemnos.
 

Totodată, el a menționat că s-au luat cele mai drastice măsuri împotriva personalului bănuit de „implicare sau neimplicare”, după caz, pe linia sarcinilor de serviciu, în modul în care au fost gestionate tăierile de arbori din pădurile aflate în administrarea personalului silvic. Solovăstru a făcut astfel trimitere la cele 610.000 de lei prejudiciu constatate după controlul de la începutul acestui an în pădurile din două cantoane ale Ocolului Silvic Iacobeni, care s-au lăsat cu demisia șefului de ocol, 7 propuneri de concediere, încă în deliberarea Consiliului de Disciplină și dosare penale inițiate de DS Suceava pentru recuperarea prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: