Bucovina la… Berlin

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, miercuri, împreună cu ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, la deschiderea Târgului Internațional de Turism de la Berlin.
 

Primul stand vizitat a fost cel al Bucovinei, unde oferta turistică este susținută interactiv prin demonstrații ale meșterilor populari. Vizitatorii târgului apreciază oferta gastronomică a standului Bucovinei, unde se fac și degustări de preparate tradiționale. Totodată, dansul și obiceiuri din Bucovina sunt prezentate publicului german de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”. La vizitarea standului Bucovinei, ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, a primit o traistă, un obiect de ceramică, un ștergar și un ou de struț încondeiat. Elena Udrea a participat împreună cu Gheorghe Flutur și la o întâlnire cu reprezentanții tur-operatorului german TUI, care vinde pachete turistice pe Litoralul românesc. Ministrul a arătat în cadrul discuțiilor că intenționează să lărgească parteneriatul cu TUI și la alte zone ale țării.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI