Pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale

Muzeele sucevene vor putea fi vizitate gratuit

De Ziua Culturii Naționale, din 15 ianuarie, toate muzeele sucevene vor putea fi vizitate gratuit, informează reprezentanții Muzeului Bucovinei.
 

Astfel, ne putem împrospăta cunoștințele de istorie sau de etnografie vizitând Muzeul de Istorie Suceava, unde ne așteaptă, printre altele, „Sala tronului” și expoziția de bază, apoi Secția de Etnografie de la Hanul Domnesc și Muzeul Satului Bucovinean, care pune în valoare patrimoniul cultural-arhitectonic de factură populară din Țara de Sus, cuprinzând 80 monumente de arhitectură populară. Nu în cele din urmă, va putea fi vizitat și Muzeul de Științele Naturii, care își întâmpină vizitatorul chiar de la intrare cu un grupaj acvaristic și un stand cu pliante, vederi și publicații editate de muzeu, ceramică și obiecte de podoabă din pietre semiprețioase.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: