Suceveanul Adin Șoimaru, cascador în filmul lui Nicolas Cage „Ghost Rider 2”

În film vor mai apărea și două „vedete” ale Grădinii Zoologice din Ilișești > Dorin Șoimaru, proprietarul Grădinii Zoologice, ne-a declarat că onorariul primit de pe urma filmului este suficient pentru a asigura hrana celor 500 de animale ale sale, timp de o lună de zile
 

Adin Soimaru

A participat la un casting și a fost ales cascador în filmul „Ghost Rider 2” pe care actorul Nicolas Cage îl filmează în România. Este vorba despre Adin Șoimaru, băiatul lui Dorin Șoimaru, proprietarul Grădinii Zoologice de la Ilișești. Stive Irvin de România, așa cum a fost botezat de presa națională, Dorin Șoimaru, ne-a mărturisit că în film vor apărea și două animale, vedete ale colțului său zoo. Suceveanul a adăugat că fiul său a încheiat filmările în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiind încântat și onorat de întreaga experiență. „Fiul meu a filmat alături de partenerul său la bustul gol. De altfel, cei doi au fost singurii cascadori care au filmat astfel îmbrăcați. Fiul meu nu s-a plâns deloc de condițiile de la filmare, din contra, a fost bucuros și mulțumit că a avut ocazia să joace, câtuși de puțin, într-un film de asemenea amploare. Nu s-au turnat scene cu grad de periculozitate ridicat”, susține Dorin Șoimaru. Referitor la modul în care s-au descurcat animalele sale la filmări, suceveanul a răspuns: „Vă garantez că animalul folosit în ring este înzestrat cu aptitudini artistice. Dovadă stă și faptul că s-au tras cu animalul 14 sau 15 duble, iar cu figuranții peste 50 de duble, și asta după multe repetiții. O altă dovadă în acest sens este și faptul că nu am avut nevoie de dublura animalului, care a așteptat liniștit într-o cușcă din spatele unui bar improvizat”. Întrebat câți bani a încasat de pe urma acestui film, Dorin Șoimaru ne-a spus că aceste informații sunt confidențiale. „Dar vă pot spune că onorariul primit îmi acoperă întreținerea celorlalte 500 de animale și păsări pentru trei sau patru săptămâni de vară.” Nicolas Cage, sărutat cu forța de o „mioriță înfocată” Dorin Șoimaru este nemulțumit de faptul că în presa națională au apărut informații cum că echipa de filmări și-ar fi bătut joc de animatorii români, lăsându-i să înghețe de frig. Dorin Șoimaru, care a fost pe platoul de filmare în momentul în care unul dintre animatori a chemat poliția, ca să se plângă că-i este frig, susține că reclamanții nu ar fi avut motive să recurgă la un asemenea gest. „Nu au nicio vină organizatorii că domnișoarele au venit de acasă îmbrăcate în toalete prin care să-și poată etala formele ieșite în relief. Părerea mea este că unul dintre figuranți a chemat poliția pentru că i s-a interzis să fotografieze. Evident că fotografiatul era interzis prin contract”. Dorin Șoimaru a adăugat că, în noaptea în care a fost chemată poliția, actorul Nicolas Cage a stat de vorbă „minute în șir” cu animatorii care cunoșteau limba engleză. „Poate omul stătea mai mult cu animatorii dacă o mioriță mai înfocată nu l-ar fi prins de cap, sărutându-l pe gură de am crezut că rămâne omul fără nicio plombă. Nici după acest moment Nicolas Cage nu a făcut uz de bodygarzii săi. S-a retras tăcut și modest”, ne-a declarat Dorin Șoimaru, adăugând că nu poate decât să-și scoată pălăria „sau pălăriile, că nu stau rău la acest capitol, în fața actorului Nicolas Cage”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: