Apa curentă ajunge în noul cartier Tinereții

Locuințele construite pe Dealul Mănăstirii Teodoreni, în noul cartier numit “al Tinereții”, ar putea avea apă curentă la sfârșitul acestei săptămâni.
 

Cel puțin așa crede primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a declarat că a primit asigurări în această direcție de la oficialii TMUCB, firmă care, în cadrul Programului ISPA, lucrează la reabilitarea rețelelor de apă. „Am convenit cu cei de la TMUCB un termen, respectiv ca cel târziu pe 10 decembrie cartierul de pe Dealul Mănăstirii să fie cuplat la noile rețele de apă. Mai sunt de făcut unele lucrări de branșare, însă am înțeles că instalațiile sunt în ordine, clorinate și pregătite pentru furnizarea apei”, explică primarul. În cartierul Tinereții au primit în folosință parcele de câte 300 de metri pătrați 270 de tineri în vârstă de până la 35 de ani. Cvartalul se situează în zona periurbană a municipiului, la ieșirea spre Botoșani. În zonă, în scopul satisfacerii unui număr cât mai mare de cereri de construire de locuințe proprietate privată, Consiliul Local a validat trei terenuri disponibile la Legea nr.15/2003. Acestea au o suprafață de 70.000 metri pătrați, 27.000 metri pătrați și, respectiv, 10.000 de metri pătrați. Consiliul Local a mai aprobat un plan urbanistic zonal pentru repartizarea altor peste 250 de parcele destinate construirii a încă unui cartier pe Dealul Tătărași.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: