La Gura Humorului, în perioada 1-3 decembrie

Seminar de Neuroradiologie și Radiologie intervențională

Primul curs de iarnă în domeniul Neuroradiologiei și Radiologiei intervenționale se desfășoară la Hotel Best Western Gura Humorului, în perioada 1-3 decembrie, sub auspiciile Societății Române de Neuroradiologie și Radiologie, ne-a informat medicul neuroradiolog Mihai Crețeanu jr.
 

Manifestarea se bucură de prezența președintelui societății menționate, prof. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiolog, șef secție Radiologie Imagistică Medicală la Spitalul Universitar de Urgență din București. “Cursul se adresează medicilor rezidenți de an terminal, medicilor specialiști și medicilor primari în specialitățile neurologie, radiologie, anestezie terapie intensivă, ginecologie, chirurgie vasculară, medicină de familie”, ne-a informat dr. Mihai Crețeanu. Printre lectorii acestui curs – nume de referință în domeniu de la spitalul Carol Davilla București, Spitalul Universitar București, Spitalul de recuperare din Iași, Spitalul județean de urgență Târgu Mureș și altele. “Neuroradiologia și Radiologia Intervențională sunt domenii de noutate și, în același timp, de mare viitor în România. Prin tehnicile minim invazive endovasculare se realizează diagnosticul și tratamentul afecțiunilor din sfera neurologică, vasculară, ginecologică, oncologică. Avantajul acestor tehnici este dat de perioada scurtă de refacere a pacientului și de costurile semnificativ mai mici comparativ cu metodele clasice, de asigurare a unei calități a vieții mai bune”, a precizat Mihai Crețeanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI