Spectacolul „Ciclopul” va încheia cursurile de teatru ale C.T. “Bucovina”

Cursurile de teatru inițiate de Compania Teatrală “Bucovina” se vor încheia în luna decembrie, cu spectacolul „Ciclopul”, adaptare după piesa cu același nume de Euripide. Premiera va avea loc la Shopping City Suceava.
 

Reamintim că această companie a pregătit o nouă premieră teatrală, cu piesa „Poveste de dragoste”, de Leonard Gersche, care se va juca pe 1 decembrie la sala Dom Polski, de la ora 19. Spectacolul se va desfășura și la Câmpulung Moldovenesc, pe 3 decembrie, ora 18, la Liceul „Dragoș Vodă, în sala de festivități, iar în ziua următoare la Casa de Cultură din Siret, de la aceeași oră. Reamintim că este vorba despre un spectacol regizat de Mircea Anca și interpretat de cunoscuții actori Florina Cercel, Iuliana Moise, Adrian Păduraru și Florin Șerbănescu. Reprezentanții companiei ne-au precizat că piesa de succes „Plicul”, primul proiect al acesteia, realizat cu finanțare de la Consiliul Județean Suceava, rămâne în repertoriu, piesa urmând să fie jucată în continuare în județul Suceava și în țară. „Spectacolele «Poveste de dragoste» și «Ciclopul» sunt realizate în cadrul proiectului „Teatru la Suceava”, finanțat de Primăria Suceava. Toate aceste spectacole sunt realizate cu participarea membrilor Companiei Teatrale “Bucovina” (actori și personal tehnic), precum și cu participarea unor invitați de marcă ai scenei românești”, ne-a informat Brândușa Dăscălescu, preșe-dintele Companiei Teatrale “Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: