Prima zăpadă

Șoferii autoturismelor fără anvelope de iarnă au îngreunat traficul rutier

Prima zăpadă i-a luat prin surprindere pe numeroșii conducători auto suceveni care nu și-au echipat corespunzător autoturismele pentru iarnă. Cristian Huțanu, șeful secției Suceava a Drumurilor Naționale, ne-a declarat că mai multe autoturisme au derapat ieri dimineața pe DN 17, între localitățile Ilișești și Păltinoasa.
 

“Din cauza autoturismelor care au derapat pe traseul Ilișești – Păltinoasa, s-a creat o coloană de mașini, până să reușim noi să împrăștiem materialele antiderapante”, ne-a declarat Cristian Huțanu. Liliana Drancă, șefa Secției Câmpulung Moldovenesc a Drumurilor Naționale, ne-a declarat că pe drumurile din zona de munte se circulă ieri dimineață în condiții de iarnă. “Nu am avut probleme deosebite. Noi am scos toate cele 17 utilaje de deszăpezire pe traseu, încă de la ora 5 dimineața. Nici pe Mestecăniș nu au fost probleme din cauza zăpezii”, ne-a declarat doamna Drancă. Gabriel Panțîru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, îi sfătuiește pe toți conducătorii auto să-și echipeze corespunzător autoturismele pentru iarnă, pentru a evita accidentele rutiere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI