Prof. Constantin Brătianu, Doctor Honoris Causa la Suceava

> Personalitate a învățământului economic românesc, el a contribuit la dezvoltarea învățământului academic sucevean Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a conferit ieri titlul Doctor Honoris Causa unei personalități din domeniul învățământului economic: prof. univ. dr. Constantin Brătianu, de la ASE București.
 

Universitatea și-a arătat astfel recunoștința față de „eforturile depuse de profesorul Brătianu în sprijinirea dezvoltării învățământului superior sucevean în ce privește infrastructura materială”, dar și pentru contribuția acordată Facultății de Științe Economice și Administrație Publică pentru a deveni un organism acreditat în cercetarea de excelență și pentru înființarea școlii doctorale din cadrul facultății. Prof. univ. dr. Constantin Brătianu este în prezent șeful catedrei UNESCO din cadrul Facultății de Administrarea Afacerilor, ASE București, fiind specializat în managementul schimbării, al cunoștințelor și cel strategic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: