Natație: La campionatele naționale pentru copii

CSȘ 3 Suceava, printre primele 15 cluburi

Campionatele naționale de natație pentru copii cu vârste de 10 și 11 ani, care a avut loc, recent, la Reșița, au adunat la start 363 de sportivi, 248 de băieți și 115 fete, care au reprezentat 40 de cluburi.
 

CSȘ 3 Suceava a participat la această competiție cu un lot de 16 sportivi: șapte fete de 10 ani – Andreea Druță, Sabina Boberschi, Alexandra Ilieș, Diana Lissov, Ioana Lupu, Sabina Rusu și Ruxandra Savina și nouă băieți, patru băieți de 10 ani – Alexandru Bodnar, Ștefan Catargiu, Gabriel Roman, Călin Stafie și cinci băieți de 11 ani – Sebastian Avasiloaei, Teodor Marchitan, Ionuț Onesim, Ovidiu Scutelnicu și Claudiu Timofte. La finalul întrecerilor, după cele patru reuniuni de concurs, CSȘ 3 Suceava a reușit să se claseze pe locul 13 în clasamentul general pe cluburi. “Pot să afirm faptul că sportivii noștri au progresat mult față de ultimii ani. Toți cei care au luat startul pentru clubul nostru au contribuit la clasarea CSȘ Suceava pe locul XIII în clasamentul general pe cluburi, o poziție onorantă pentru acest nivel. Trebuie, totuși, să remarc câțiva înotători care au reușit clasarea în primii 12 în probele individuale, Teodor Marchitan, Ștefan Catargiu, Gabriel Roman și Diana Lissov”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: