8

De astăzi, pentru o perioadă pe care ne-o dorim și v-o dorim cât mai scurtă posibil, cotidianul „Crai nou” va ieși pe piață, doar în zilele de sâmbătă, în ediții de 8 pagini. E imposibil de ascuns că acesta este un regres, dar totodată este bine să fie evident pentru toți ai noștri că este doar o măsură „de criză”, dintre cele devenite firești în astfel de vremuri, când se taie/ se reduce/se economisește de sus până jos, când, din nefericire, mai tuturora ni s-a mai tăiat câte ceva, dacă n-am decis noi înșine să tăiem.
 

L.D. Clement

Este și o soluție acceptabilă, credem, în momente în care, de exemplu, o majorare a prețului abonamentului ar fi fost mult mai puțin dezirabilă, mai ales că opțiunea noastră (pe care deja o vedeți pusă în practică în această primă ediție de sâmbătă) este să vă oferim în continuare, cu toată echipa, titlurile esențiale de actualitate, fără nicio… reducere, neabandonând nici profilul cultural-artistic al ediției cu care v-ați obișnuit de atâția ani. Dacă vreți, prin acest pas, împreună, mai salvăm și câțiva arbori (dar oare din pădurile cui: ale ucrainenilor, ale slovacilor?). Însă de asemenea dacă vreți, acest 8 de sâmbătă poate fi perceput ca un semn al verticalității noastre, împreună, în fața vremurilor, mai ales câtă vreme aceeași cifră, culcată, este semn al durabilității pe care cu toții ne-o dorim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: