Potrivit unui dealer auto

Ministerul Mediului umblă prin “piața neagră” după vouchere

Dealerii auto suceveni salută decizia Ministerului Mediului privind prelungirea termenului de valabilitate a tichetelor valorice din cadrul Programului “Rabla”.
 

„Măsura este revigorantă pentru comercianții de autoturisme, pentru că ne permite să mai vindem mașini”, ne-a declarat Radu Ianovici, directorul de marketing și PR al Automitric Suceava. El a adăugat că „programul a avut succes în 2010, pentru că a avut o marjă de liberalizare a voucherelor”. Radu Ianovici este de părere că Ministerul Mediului a prelungit termenul de valabilitate pentru a recupera voucherele comercializate pe piața neagră. „Din 190.000 de vouchere care au fost scoase anul acesta, s-au dat până cum 154.000. Vreo 36.000 de tichete valorice mai sunt încă pe piață. De fapt asta a determinat Guvernul să ia această măsură de prelungire a Programului «Rabla». Voucherele sunt blocate pe piață deoarece lumea așteaptă o creștere a prețurilor acestora. Nu se va întâmpla așa ceva. Deci cei care au vouchere ar fi bine să se grăbească să le dea spre validare, pentru că vor rămâne cu ele. Voucherele pe 2010 nu mai sunt valabile pe 2011. Cele care au fost emise în 2010, sunt valabile strict pentru «Rabla 2010»”, ne-a declarat dealerul auto. Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a aprobat prelungirea termenului de valabilitate al voucherelor până pe data de 31 ianuarie 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: