Și angajații AJOFM protestează

Ieri și-au reluat protestele angajații DGFP și ai Trezoreriei Suceava

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava s-au alăturat colegilor lor din țară și au protestat, ieri la prânz, față de diminuarea salariilor. Circa 30 de salariați ai instituției au declanșat, în jurul orei 13, un protest spontan, ei ieșind în fața sediului AJOFM Suceava. Angajații sunt nemulțumiți de reducerile salariale și protestează în semn de solidaritate cu protestatarii de la Ministerul Muncii. Angajații susțin că vor protesta până la încheierea programului de muncă; activitatea din birouri fusese întreruptă.
 

AJOFM Suceava

Și angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Suceava au reluat, ieri, la prânz, acțiunile protestatare, lor alăturându-li-se și angajații din Trezorerie. Toți angajații au stat în holul instituției, iar activitatea era blocată. Jandarmii au informat contribuabilii că nu pot intra în sediul DGFP.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI