PSD a descifrat adevăratele intenții ale strategiei Guvernului Boc V

PSD Suceava este de părere că strategia actualului guvern pentru perioada 2010-2013 nu va aduce nimic bun pentru populație și nici nu oferă o perspectivă de evoluție a țării. Social-democrații suceveni sunt de părere că Guvernul Boc V nu ar trebui să-și mai facă planuri și strategii, deoarece va fi debarcat în urma moțiunii de cenzură a PSD.
 

Liderii social-democrați suceveni susțin că este pentru prima dată când guvernul propune o strategie, dar că aceasta nu aduce nimic bun pentru populație și că Guvernul Băsescu-Boc va continua măsurile de austeritate și va accentua sărăcirea românilor. „Aceasta este strategia unui guvern imobil, lipsit de viziune și de curaj, care își propune doar să taie. Ea nu oferă o perspectivă de evoluție României. Faptul că se menține cota unică de impozitare, după ce aceasta și-a dovedit eșecul, demonstrează nu doar incompetența, ci și reaua intenție a guvernării portocalii”, declară președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor. El este convins că adevărata strategie a acestui guvern constă în trimiterea în șomaj a zeci de mii de bugetari, în reducerea salariilor, în impozitarea pensiilor, în majorarea TVA, în distrugerea locurilor de muncă. „De asemenea, strategia guvernului Băsescu-Boc este de a îndatora România pe mulți ani la FMI și la bănci comerciale”, mai spune liderul social-democraților suceveni. PSD Suceava consideră că prognoza de creștere economică prevăzută este „total necredibilă” și că Guvernul și-a dovedit de nenumărate ori incompetența, iar calculele sale au fost de fiecare dată infirmate de realitate. „Guvernul Boc nu ar trebui să-și mai facă planuri și strategii deoarece va fi debarcat în urma moțiunii de cenzură a PSD”, a insistat Nechifor, care a adăugat că, în ce privește cota unică și contribuțiile la asigurările sociale, acestea nu vor fi modificate până în 2013, potrivit strategiei fiscal-bugetare pentru următorii trei ani, aprobată miercuri de Guvern, care nu precizează dacă va fi păstrată și TVA la 24%, nivelul majorat începând cu luna iulie a acestui an.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI