S.V.S.U. Brodina, în topul național al „meseriașilor” de gen

În perioada 11-13 august 2010, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a organizat etapa națională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș și al autorităților locale din Giroc.
 

Competiția a avut loc pe stadionul „Dan Păltinișanu” din municipiul Timișoara, respectiv pe stadionul „Unirea” din comuna Giroc. Județul Suceava a fost reprezentat de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Brodina, care a ocupat locul I la faza interjudețeană, organizată la Botoșani, în perioada 27 – 30 iulie a.c. Concursurile au fost prefațate de ședința tehnică și omologarea rezultatelor în seara zilei de 11 august. Ulterior, pe parcursul celor două zile de concurs, 9 servicii voluntare (reprezentante ale localităților/județelor: Giroc, Jimbolia – județul Timiș, Oțelu Roșu – județul Caraș Severin, Popești – județul Bihor, Valea Crișului – județul Covasna, Lehliu Gară – județul Călărași, Bârca – județul Dolj, Somova – județul Tulcea, Brodina – județul Suceava) și 11 servicii private, cele mai performante din întreaga țară și care s-au clasat pe locul I la fazele interjudețene, s-au luptat pentru obținerea unor locuri fruntașe în clasamentul final. Concurenții, aflăm, au dat dovadă de spirit de echipă, competitivitate, profesionalism, bună organizare și fairplay pe parcursul a trei probe: ștafetă 4 x 100 m, pista de îndemânare și viteză și dispozitivul de intervenție. La fel ca în fiecare an, printre echipele aspirante la locul I s-a aflat și S.V.S.U. al comunei Brodina, care a confirmat și de această dată temerile adversarilor, prezentându-se la linia de start cu un echipaj tânăr, dar foarte bine pregătit, care a dat dovadă până la finalul competiției de o capacitate de concentrare, timpi de răspuns și aptitudini excepționale, reușind, în pofida unei descalificări, clasarea pe locul II în clasamentul general.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: