Natație

Sportivii de la CS 3 Suceava se remarcă în competițiile naționale

 

Pe parcursul a două săptămâni, înotătorii de la Clubul Sportiv 3 Suceava au participat la două competiții de natație, una la Baia Mare, iar cealaltă la Bacău. Competiția maramureșeană s-a numit „Cupa Tyr – Flyick” și a adunat la start peste 300 de sportivi de la 17 cluburi din țară.
Sportivii de la CS 3 Suceava, pregătiți de profesorul Cezar Moscaliuc, au cucerit 22 de medalii, clasându-se, la final, pe locul III în clasamentul general pe echipe.
„Dintre sportivii noștri s-a remarcat în mod deosebit Teodor Marchitan, care s-a impus în proba de 100 metri bras la categoria de vârstă 11 ani. Rezultate bune au obținut și Ioana Pavăl, Diana Lisov, Ștefan Catargiu, Alexandru Bodnar, Tudor Maxim, Bianca Moraru și Antonia Nițu, precum și ștafetele masculină și feminină de 4X50 mixt la categoria de vârstă 10 ani”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.
La Bacău, înotătorii de la CS 3 Suceava au participat la prima ediție a „Cupei Bistrița”. La competiție au fost prezenți sportivi din Bacău, Piatra Neamț, Brăila și Suceava.
La finalul întrecerilor de la Bacău s-au făcut clasamente pe fiecare categorie de vârstă în parte, 10, 11 și 12 ani pe echipe. La categoria de vârstă 12 ani, CS 3 Suceava s-a clasat pe locul I în competiția pe echipe, la categoria de vârstă 11 ani CS 3 Suceava s-a situat pe locul II, iar la cea de 10 ani pe locul III, obținând în total 25 de medalii.
„Față de competiția care s-a disputat la Baia Mare, la Bacău sportivii noștri au obținut 3 medalii de aur, una prin Teodor Marchitan la 50 metri bras și două prin Ioana Pavăl la 50 metri bras și 50 metri fluture. Pe locul I s-au clasat și ștafetele de 4X50 metri mixt și 4X50 metri liber la categoria 12 ani masculin.
M-a bucurat comportarea sportivilor de la clubul nostru la cele două competiții de la Baia Mare și Bacău, ei arătând un progres real care îmi dă speranțe pentru Campionatele naționale de natație pentru categoria de vârstă 10 ani din 12-13 iunie de la Arad și pentru Campionatele naționale de natație pentru copii cu vârsta de 11-13 ani, care va avea loc la Brăila, în perioada 1-4 iulie”, a afirmat directorul CS 3 Suceava, Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: