Rugbi, Divizia Națională

Sucevenii mai au de suferit o rundă

În cadrul etapei a IX-a a Grupei A, mâine, de la ora 14.00, CSM Bucovina Suceava va juca pe terenul grupării CSM București

 

Runda cu numărul IX a Seriei A a Diviziei Naționale de rugbi programează pentru CSM Bucovina Suceava încă un meci trecut la capitolul bonus negativ. Mâine, de la ora 14.00, elevii antrenorului Constantin Vlad vor evolua pe terenul grupării CSM București.
Formația suceveană are o grămadă de accidentați pentru jocul cu formația bucureșteană, care a învins și în tur pe „Unirea”, dar vrea să acorde credit tinerilor care trebuie să capete experiență în jocurile dificile.
„Este greu de jucat pentru noi, semiprofesioniști, două meciuri la rând, unul la Arad și al doilea și București, în decurs de trei zile. Am mai trecut prin astfel de momente și nu ne vom lăsa, pentru că de fiecare dată am luptat până la capăt. Nu avem mari pretenții pentru partida din capitală, mizăm în schimb pentru jocul cu U Cluj, care este esențial pentru noi în perspectiva turneului play-out. Avem o grămadă de accidentați, cum s-ar spune, dar ne vom „ambala” la meciul cu U Cluj, acolo unde avem nevoie de sprijinul tuturor iubitorilor de sport din Suceava”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI