Lupte greco-romane, finala Campionatelor naționale școlare

Medalie de bronz pentru sportivul de la LPS Suceava, Ionuț Acostăchioaie

 

La finele săptămânii trecute, la Brașov, a avut loc finala Campionatului național școlar individual la lupte greco-romane. Și de această dată sucevenii și-au pus “amprenta” în competiție, reușind să cucerească o medalie de bronz prin sportivul Ionuț Acostăchioaie.
Sportivul, care a concurat în limitele categoriei 46 de kilograme din partea celor de la LPS Suceava, a fost unul dintre favoriții competiției, în opinia specialiștilor, dar nu a fost considerat câștigător de arbitri.
Printre remarcații competiției s-au mai numărat Adrian Șulea, la categoria 42 de kilograme, și Iulian Șopîrlă, la categoria 54 de kilograme.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI