Ultimul hop, la Reșița

UCM Reșița – CS Universitatea Suceava, azi, ora 18:00

La ora meciului de la Reșița, care va încheia Liga Națională, handbaliștii echipei locale vor ști dacă mai sunt sau nu șanse să păstreze locul cinci, cel care asigură prezența în viitoarea ediție a Cupei Challenge. Dacă Steaua, care joacă tot azi, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, face un pas greșit, adică un meci egal sau o înfrângere, atunci CS Universitatea are nevoie de o victorie la Reșița, o echipă care are asigurat deja locul secund.

 

Fără Aihan Omer, demis pentru ratarea titlului, UCM Reșița a pierdut două dintre ultimele trei meciuri, la Odorhei și la Cluj-Napoca. De partea cealaltă, echipa suceveană are o serie de șapte victorii consecutive.
Grigore Czari, antrenorul responsabil cu pregătirea bănățenilor după demiterea lui Omer, este de părere că jocul cu CS Universitatea Suceava va fi unul dificil pentru echipa sa. “Va fi greu să-i motivez pe jucători, ei fiind conștienți că nu mai pot urca sau coborî în clasament indiferent de rezultat. Mizez însă pe ambiția fiecăruia și pe dorința de a-și demonstra valoarea individuală. Rivalitatea din ultimii ani dintre Reșița și Suceava poate fi un alt factor exponențial la ora jocului. Trebuie să demonstrăm că suntem puternici, iar cei puternici câștigă”, a declarat fostul secund al lui Omer, Grigore Czari.
Directorul tehnic al CS Universitatea, Petru Ghervan, merge pe ideea că atâta timp cât șansele teoretice de a mai ocupa locul 5 există, echipa suceveană va face tot posibilul pentru a le fructifica. “Am plecat încă de miercuri spre Reșița și suntem deciși să facem un joc bun, în nota ultimelor noastre partide. Chiar dacă șansele noastre la locul 5 sunt foarte mici, noi încă mai sperăm”, a declarat Ghervan.

Chiruț, absent la Reșița. Interul stânga va fi operat

Delegația suceveană a ajuns miercuri seară la Sighișoara, unde a și înnoptat, iar ieri dimineață a plecat spre Reșița. Din lotul “studenților” lipsește căpitanul Adi Chiruț, căruia i-a recidivat o accidentare mai veche la tendonul achilian. Chiruț nu s-a mai antrenat deloc după meciul cu Știința Bacău și după un prim consult se pare că va fi nevoit să suporte o intervenție chirurgicală.
La finalul partidei dintre UCM Reșița și Universitatea Suceava va fi și un moment festiv. Jucătorilor echipei gazdă li se vor înmâna, din partea oficialilor Federației Române de Handbal, medaliile de vicecampioni naționali ai României.
Meciul dintre UCM Reșița și CS Universitatea Suceava va fi arbitrat de brigada Marta-Hendrea din Baia Mare.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI