IPJ Suceava

Ofițer superior de la „Fraude”, urmărit penal de DNA pentru o mită de 500 de lei

Liviu Roman, fostul șef al Jandarmeriei Suceava în perioada 1998 – 2005, actualmente comisar-șef în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, SIF, din IPJ, este disecat penal de DNA, Serviciul Teritorial Suceava. În 2005, pe atunci colonel, a fost transferat la cerere la IPJ Suceava.

 

Liviu ROMAN

Împotriva sa procurorii au început deja urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.
În sarcina sa, magistrații au reținut că, în februarie 2008, în timp ce instrumenta, în calitate de judiciarist SIF, un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care îi privea pe Răzvan Pălănceanu, drept parte vătămată, și Valentin Moroșan, administrator al Lemn Tin SRL Râșca, drept învinuit urmărit penal, ar fi pretins și primit de la primul dintre aceștia 5 milioane de lei vechi pentru a-l ajuta să recupereze un prejudiciu circa 2 miliarde lei vechi de la ultimul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: