Asfaltare „masivă”, până de Zilele Sucevei

Sărbătoarea localității va fi marcată „cu modestie”, primarul Ion Lungu precizând însă că este de dorit ca, pe 24 iunie, municipiul să arate bine

 

Acțiunea de asfaltare, în care s-a intrat deja în plin, va dura până de Zilele Sucevei. Așa informează primarul Ion Lungu, care arată că municipiul reședință va face, în perioada următoare, obiectul unei masive campanii de reparare a infrastructurii stradale. În acest sens a fost stabilită o strategie cu responsabilii societății comerciale SCCF Group Colas, care a câștigat licitația de întreținere a străzilor, conducerea primăriei mizând și pe o vreme favorabilă. Societății i s-a achitat și o parte din datoriile de la lucrările efectuate anterior, prestatorul angajându-se să suplimenteze numărul de utilaje și de muncitori din teren.
„Am avut o discuție foarte dură cu directorul firmei și cu reprezentanții de la Suceava ai acesteia. Aceștia ne-au asigurat că vor veni cu forță de muncă suficientă, iar după ce-am mai făcut și niște plăți, cred că nu există niciun impediment în acest sens. Vom desfășura o campanie puternică de asfaltare în următoarele două luni, mai ales că se vor sărbători și zilele orașului”, subliniază dl Lungu, adăugând că acest eveniment va fi marcat cu modestie și că este de dorit ca, la sărbătoarea de pe 24 iunie, urbea capitală de județ să arate bine.
Aflăm că intervenții cu bitum vor avea loc, cu prioritate, pe arterele principale, precum și pe cele care nu vor fi afectate de reabilitarea rețelelor de apă, canalizare și termoficare. Până acum am fost informați că s-au făcut asfaltări în cartierul Cuza Vodă și pe bulevardul Sofia Vicoveanca, firma prestatoare intrând și în cartierul Obcini, pe strada Victoriei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: