Handbal, Challenge Cup

CS Universitatea își află azi adversarul din sferturile de finală

Calificați în sferturile de finală ale Cupei Challenge după ce au trecut cu 62-41, scor general al dublei manșe, de Burevestnik Lugansk, handbaliștii suceveni nu se pot bucura prea mult de calificare, întrucât îi așteaptă un meci extrem de important în campionat, duminică, de la ora 11.00, contra formației Steaua MFA București.
Mai mult decât atât, delegația suceveană ar fi trebuit să ajungă încă de duminică seară acasă, dar din cauza condițiilor meteo din Ucraina, sosirea la Suceava a fost întârziată cu 12 ore.

 

Ceața a dat peste cap programul “studenților”, întrucât avionul cu care ar fi trebuit să ajungă de la Kiev la Lvov nu a putut decola de pe aeroportul capitalei Ucrainei. Inițial, sucevenii ar fi trebuit să ajungă duminică după-amiază la Lvov, de unde urmau să fie preluați de autocarul clubului, care să-i aducă la Suceava, însă delegația Universității a fost nevoită să vină cu trenul până la Cernăuți și abia apoi să fie preluată de autocarul clubului. În cele din urmă, ieri la amiază, “studenții” au ajuns cu bine la Suceava, iar aseară au făcut un antrenament ușor și o refacere.
Astăzi, universitarii vor trece din nou prin emoții, de la ora 13.00 fiind programată tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Challenge. Sporting Lisabona (Portugalia), Xico Andebol (Portugalia), Stord Handball (Norvegia), Slovan Bratislava (Slovacia), Carisbo Bologna (Italia), MMTS Kwidzyn (Polonia) și Știința Bacău sunt posibilele adversare ale Universității Suceava. “Până la sfârșitul lunii martie, când vom juca din nou în Cupa Challenge, trebuie să ne concentrăm asupra jocurilor din campionat, care sunt foarte importante pentru îndeplinirea obiectivului nostru din acest sezon. Dacă ar fi să aleg o echipă cu care să jucăm în sferturi, mă gândesc că ar fi bine să fie oricare alta în afara Bacăului. Mai bine ar fi să ne întâlnim cu Știința în semifinale sau finală dacă vom ajunge până acolo. Nu că ne-ar fi frică de băcăuani, ci pentru că ar fi bine pentru coeficientul României”, a precizat Leonard Bibirig.
Petru Ghervan, directorul tehnic al CS Universitatea, și-ar dori ca sorții de la Viena să aducă în fața sucevenilor pe MMTS Kwydzin, Slovan Bratislava sau Carsibo Bologna, oficialul “studenților” gândindu-se că acestea ar fi cele mai bune variante atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, costurile unei deplasări în Polonia, Slovacia sau Italia fiind mult mai mici decât a uneia în Norvegia sau Portugalia.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI