Volei masculin, Divizia A2

Sala „Unirea”, din nou gazda unei echipe de primă ligă

Marți, de la ora 11.30, CSMU LPS Suceava va primi vizita echipei VCM LPS Piatra Neamț

 

Iubitorii voleiului sucevean au fost ani de-a rândul martori ai unor meciuri frumoase în Sala „Unirea”, unde echipa orașului evolua în primul eșalon valoric. Cei trecuți de prima tinerețe își aduc și acum aminte de disputele echilibrate cu Steaua și Dinamo, formațiile de top din acele vremuri, precum și de prezența la Suceava a unor voleibaliști de legendă ca Dumănoiu, Tutovan, Macavei, Gunther Enescu, Pop sau Păușescu.
Marți, 23 februarie, fanii voleiului sucevean vor avea din nou ocazia să urmărească o echipă din Divizia A1. De la ora 11.30, Sala „Unirea” va găzdui meciul dintre CSMUL LPS Suceava și VCM LPS Piatra Neamț, ocupanta locului VI în primul eșalon valoric al voleiului masculin românesc.
Gruparea suceveană vrea să se pregătească cât mai bine înaintea etapei a II-a a fazei a II-a a Seriei Est a Diviziei A2, unde adversară îi va fi gruparea CSȘ CSU Galați. Cum CSMU LPS Suceava vizează în acest an promovarea în prima divizie, conduce-rea tehnică a considerat că este bine ca jucătorii să aibă la activ cât mai multe meciuri tari în compania unor adversari valoroși. VCM LPS Piatra Neamț se află în prezent pe locul VI în Divizia A1 și are un bilanț de două victorii și o înfrângere în ultimele trei etape, nemțenii câștigând întâlnirile cu Dacia Buzău și Steaua, pentru ca apoi să piardă pe terenul celor de la Remat Zalău.
Elevii profesorului Victor Pancu au jucat deja două partide în compania nemțenilor, ambele dispute de câte patru seturi revenind echipei de Divizie A1.
„În cel de-al doilea meci pe care l-am jucat la Piatra Neamț, jucătorii noștri s-au mișcat mai bine decât în primul și au pus reale probleme adversarilor. Am pierdut la 20, 21, 26 și 27, dar jocul a fost echilibrat.
Marți așteptăm iubitorii voleiului sucevean în Sala „Unirea”, pentru a vedea cum arată o echipă bună din Divizia A1. Tot lotul formației noastre este valid și a arătat o creștere îmbucurătoare de formă înaintea disputei dificile cu CSȘ CSU Galați”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI