Expoziție de fotografie

„Casa Bucovineană”, la Palatul Administrativ

 

Galeria „Bucovina” găzduiește, începând de vineri, expoziția documentară de fotografie „Casa Bucovineană”. Evenimentul este organizat sub egida Consiliului Județean Suceava și a Centrului Cultural „Bucovina”.
Cele 100 de fotografii care vor înfrumuseța, preț de mai multe săptămâni, spațiul expozițional din incinta Palatului Administrativ Suceava, sunt realizate de artistul fotograf Victor T. Rusu.
Expoziția va fi vernisată vineri, 19 februarie a.c., începând cu ora 11, de dna prof. Vera Romaniuc, directorul Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina de la Gura Humorului. „Vom expune fotografiile unor case foarte vechi din zona Rădăuți, precum și elemente de arhitectură și de gospodărie țărănească”, ne-a spus artistul fotograf Victor T. Rusu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: