Ministerul cere… sinceritate

 

Deși simularea probei de competențe digitale (TIC) de la Bacalaureatul 2010 s-a desfășurat la Suceava și în majoritatea județelor fără probleme tehnice, Ministerul Educației cere inspectoratelor școlare ca raportările despre probă pe care le vor trimite să fie “sincere” și să redea exact ce s-a întâmplat. Aceasta, pentru ca ministerul să aprecieze corect ce mai trebuie ca “examenul de bacalaureat din vară să se ridice la nivelul pe care ni-l dorim”. Aceste raportări trebuie prezentate până pe 25 ianuarie.
Miercuri, 20 ianuarie, a avut loc, la nivelul întregii țări, si-mularea probei de competențe digitale, la care au participat circa 70.000 de elevi care s-au înscris și au optat pentru susținerea probei. La Suceava, 39 de licee s-au logat la serverul ministerului, nefiind probleme deosebite. Pentru această probă, pe care candidații o vor da în luna aprilie, s-au înscris 6649 candidați de la toate liceele din județ, în care intră și absolvenți din promoțiile anterioare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI