Subiectul administrării județului generează replici tăioase între lideri ai PD-L și PSD Suceava

„În PSD, ordinea și condu-cerea și celelalte chestiuni le hotărăsc membrii de partid, și nu Cadariu”, a replicat ieri președintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, și i-a sugerat vicepreședintelui PD-L Suceava, Daniel Cadariu, care este și vicepreședinte al CJ Suceava, să se ocupe de administrație și nu de politică.

 

Afirmațiile liderului social-democraților suceveni survin după ce Cadariu a apreciat că se impune schimbarea actualei conduceri ineficiente a PSD Suceava. „El este un slugoi portocaliu care ar trebui să-și vadă de treburile din administrație”, a spus Mîrza, arătând că acesta va trebui să dea în curând explicații despre ceea ce face cu banul public, cu modul de organizare a licitațiilor de la studii de fezabilitate până la execuția de lucrări de infrastructură.
În opinia lui Mîrza, administrația Flutur din județul Suceava nu are nicio realizare în ultimii doi ani și încearcă să distragă atenția populației către probleme politice din PSD. „În PSD ordinea și conducerea și celelalte chestiuni le hotărăsc membrii de partid și nu Cadariu”, a mai spus Mîrza.
La rândul său, vicepreședintele PSD Suceava, consilierul județean Ovidiu Milici, a declarat că majoritatea proiectelor inițiate de conducerea PSD a CJ Suceava sunt acum implementate de actuala conducere PD-L a instituției, care nu a reușit să facă alte proiecte. El a anunțat că va solicita în plenul CJ Suceava o prezentare a activității fostului administrator public al județului, actualul europarlamentar PD-L Petru Luhan, arătând că el a câștigat într-un an de zile, cât a ocupat funcția de conducere din CJ Suceava, peste 1,5 miliarde de lei vechi. „Ce proiecte a întocmit Luhan cât a fost administrator public al județului?”, a întrebat Milici.
În replică, vicepreședintele PD-L Suceava și al CJ, Daniel Cadariu, a declarat că echipa lui Gheorghe Flutur din CJ Suceava „repară oalele sparte lăsate în urmă de administrația lui Mîrza”. „Afirmațiile și epitetele lui Gavril Mîrza exprimă modul de gândire al unui demnitar PSD. Un om politic se califică sau se descalifică prin limbajul pe care îl folosește”, a spus Cadariu. El consideră că declarațiile lui Mîrza exprimă de fapt neputința, disperarea și lipsa de argumente în dezbaterea unor teme concrete cum sunt proiectele de dezvoltare ale județului. „Actuala echipă de conducere a CJ Suceava face lucruri multe prin implicare și muncă și nu procedează ca cei obișnuiți să se laude cu fapte inexistente sau să consume timp participând la tăieri de panglici și chermeze”, a mai spus Cadariu.
Vicepreședintele PD-L Suceava, Daniel Cadariu, a apreciat marți că se impune schimbarea actualei conduceri ineficiente a PSD Suceava, care a pierdut toate cele patru scrutinuri electorale din ultimul an și jumătate, și a criticat, totodată, activitatea lui Gavril Mîrza când acesta a fost președinte al CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: