Gheorghe Flutur invită la cooperare

„Și eu invit la o pauză de doi ani și jumătate, în care va trebui să construim”, a afirmat miercuri președintele PD-L și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a invitat partidele din opoziție să iasă din logica de campanie și să contribuie la soluționarea problemelor administrative ale județului. „Trebuie să realizăm cu toții că trebuie să ieșim din criză, din logica de campanie, trebuie să venim la problemele administrative ale județului, fiecare cu ce poate contribui”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Liderul PD-L Suceava a făcut aceste precizări după ce președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat că va încerca să negocieze cu președintele CJ Suceava asigurarea finanțării necesare localităților conduse de primari liberali și după ce PSD Suceava a anunțat că nu va face o opoziție foarte critică” și că va sta la dispoziție pentru a oferi sfaturi pentru că are oameni cu experiență în administrația locală.
Președintele CJ Suceava a mai apreciat că liberalii și social-democrații suceveni „au trecut de la extaz la agonie, de la bucuria prematură din seara alegerilor, prin centrul Sucevei, până la ce s-a întâmplat în realitate”. „Sigur că oamenii s-au repliat. Sunt dispus la dialog și la a găsi soluții constructive în toate localitățile județului Suceava. S-a terminat etapa de campanie electorală și limbajul de campanie electorală și trebuie să revenim la problemele administrative. Avem foarte multe proiecte, este o bătălie pe fonduri acum, pentru a trece perioada grea și cred că s-a terminat șirul campaniei electorale”, a subliniat Flutur.
Potrivit acestuia, guvernul „girat și validat și de Traian Băsescu” va avea o deschidere mult mai mare pentru proiectele județului Suceava „decât un guvern care ar fi fost girat de Mircea Geoană”. „Știu că sunt oameni cu aplicare spre proiecte europene și nu vor fi indiferenți față de Suceava”, a conchis președintele PD-L al CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: