Dosarul „Popescanu și Tomuța”, suspendat de drept la Rădăuți

Avocatul celor doi a invocat o excepție de neconstituționalitate, care a obligat instanța de fond să trimită, spre soluționare, întreg dosarul, în suspensie, la Curtea Constituțională > Teoretic, deși arestați, Popescanu, ar putea fi liber, iar Tomuța – așijderea > Practic, primul înfundă pușcăria, cel de-al doilea aflându-se nimeni nu știe unde

 

Radu Popescu, zis „Popescanu”, din Vicovu de Jos, acuzat că i-ar fi tăiat în luna mai anului în curs un deget, cu sabia, omului de afaceri Samoil Beniamin Antemie (zis Sam), din Rădăuți, își așteaptă recursul, în stare de arest preventiv (ce datează din 24 septembrie), în fața judecătorilor Tribunalului Suceava, după ce apărătorul său ales, av. Laurian Ostaficiuc, a suspendat, la Judecătoria Rădăuți, întregul dosar, încercând să convingă Curtea Constituțională a României despre legalitatea și temeinicia unei excepții de neconstituționalitate invocate. Teoretic, inculpatul ar putea fi pus în libertate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI