Fotbal, Liga a IV-a

Releul Mihoveni a câștigat la „masa verde” meciul de la Moldovița

Așa cum s-a întâmplat și în cazul meciului dintre CSM Rm. Sărat și FC Snagov, în Liga a II-a, unde oaspeții au avut câștig de cauză, Comisia de Disciplină a AJF Suceava a decis joi ca meciul dintre Foresta Moldovița și Releul Mihoveni (Liga a IV a) să revină oaspeților, scor 0-3, la „masa verde”.

 

Până să ia această decizie, membrii Comisiei au alcătuit o altă comisie specială, formată din Anton Buruiană și Petru Murărița, care au mers luni la Moldovița, pentru a supune verificării porțile terenului unde-și dispută meciurile Foresta, concluzia fiind că oficialii grupării din Mihoveni au depus o contestație pe bună dreptate, una dintre porți fiind mai mică cu 12 centimetri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI