Dobândirea comisarului pentru agricultură

„Poate cea mai mare victorie a României după integrarea în Uniunea Europeană”

 

Desemnarea unui comisar român pentru agricultură este o recunoaștere din partea UE că România este o țară cu potențial agricol, cu populație preponderntă în mediul rural și care are nevoie de programe de dezvoltare, consideră fostul ministru al agriculturii Gheorghe Flutur, care a apreciat că „dobândirea comisarului pentru agricultură este poate cea mai mare victorie a României după integrarea în Uniunea Europeană”.
El și-a exprimat aprecierea față de Dacian Cioloș, care a fost consilier al său în mandatul de ministru al agriculturii și apoi a preluat portofoliul agriculturii, arătând că Cioloș știe cel mai bine de ce are nevoie satul românesc pentru a ajunge din urmă satul european, și în același timp știe foarte bine cum s-au eliminat stegulețele roșii la capitolul agricultură și cum s-au absorbit fondurile Sapard. „E un tânăr exigent, onest, foarte bine pregătit, mai ales în domeniul de care se va ocupa”, a spus Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI